Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hamburgerrestaurant Five Guys in Disneyland Paris vanaf vandaag open

06-03-2017, 13.25 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen vanaf vandaag een verse burger halen bij hamburgerrestaurant Five Guys. De populaire Amerikaanse fastfoodketen heeft een vestiging geopend in uitgaansgedeelte Disney Village, net buiten de Disney-pretparken.

Five Guys staat bekend om burgers en hotdogs. De prijzen in Disney Village liggen iets hoger dan in Amerika: voor een normale hamburger betalen klanten 9 euro. Een cheeseburger kost 10 euro en een bacon burger 10,50 euro per stuk. Bacon cheeseburgers gaan voor 11 euro over de toonbank.

Er zijn ook sandwiches, frites en milkshakes verkrijgbaar. Voor liefhebbers van frisdrank staat er een Coca-Cola Freestyle-automaat, met meer dan honderd verschillende smaken. Vanwege de Franse wetgeving is gratis bijvullen hier niet toegestaan. In Amerika mag dat wel.

Disneyland Paris gaat de laatste tijd vaker in zee met externe horecapartners. In december opende het Italiaanse restaurant Vapiano de deuren. Er zijn ook plannen voor twee nieuwe vestigingen van koffieketen Starbucks.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be