Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Wereldrecord zwaardslikken gebroken bij Amsterdamse attractie

25-02-2017, 17.44 uur

Bij de Amsterdamse attractie Ripley's Believe It or Not! is vanmiddag het wereldrecord zwaardslikken gebroken. De Duitse zwaardslikker Franz Huber uit München deed een succesvolle poging om veertien zwaarden van 38 centimeter in zijn keel te laten verdwijnen.

Vervolgens draaide hij de zwaarden 180 graden. Zwaardslikker Huber wist meteen ook een ander record op zijn naam te zetten: hij drukte zich maar liefst dertig keer op met een zwaard van 44 centimeter in zijn keel.

De toeristentrekpleister op de Dam had de 36-jarige artiest uitgenodigd ter gelegenheid van de 'Internationale Dag van het Zwaardslikken', in samenwerking met Sword Swallowers Association International. Ripley's Believe It or Not! is een combinatie van een museum en een overdekt pretpark.

Meer Ripley's Believe It or Not! Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be