Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn stelt gemene draak Hellendra voor

21-02-2017, 14.19 uur

Een gewetenloze boze draak is de nieuwste bewoner van Avonturenpark Hellendoorn. Het mythische wezen wordt het hoofdpersonage van de nieuwe attractie Het DrakenNest, een 'mega disk'o'. Dat is een halfpipe met een ronddraaiende schijf die heen en weer slingert tot vijftien meter hoogte.

Vandaag toonde het pretpark voor het eerst een ontwerp van de vrouwelijke draak, die Hellendra heet. Volgens het bijbehorende verhaal is het beest gek op gouden voorwerpen. Ze verzamelt al haar veroverde kostbaarheden bij haar nest. Door haar hebzucht is de draak een grote vijand van de mensen in de omgeving.

"Onze bezoekers gaan de draak straks terugzien bij de attractie", vertelt een woordvoerder aan Looopings. Eerder deze maand arriveerden de eerste onderdelen van de ride. Het DrakenNest gaat waarschijnlijk vóór de paasdagen open.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be