Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Warner Bros. Studio Tour London

Harry Potter-fans opgelet: Forbidden Forest komt naar Londen

26-03-2017, 16.52 uur

Fans van Harry Potter kunnen binnenkort rondlopen door het Verboden Bos. Het mysterieuze bosgebied uit de populaire verhalenreeks wordt onderdeel van de Warner Bros. Studio Tour in Londen. De nieuwste aanwinst van de Harry Potter-attractie opent eind maart.

In de Forbidden Forest komen bezoekers bijvoorbeeld oog in oog te staan met een Hippogriff - half paard en half adelaar - en een enorme Acromantula-spin. Hoewel het bos nu nog verboden terrein is, mochten enkele acteurs uit de filmreeks onlangs alvast een kijkje nemen.

De Londense attractie bestaat uit een ruim drie uur durende wandeling door verschillende sets uit de acht Harry Potter-films. Er zijn kostuums, decorstukken en rekwisieten te vinden, net als tijdelijke exposities. Men kan onder meer een kijkje nemen bij het kantoor van Perkamentus, de Grote Zaal van toverschool Zweinstein en de Zweinsteinexpres.

Potter-freaks die het dichter bij huis willen zoeken, kunnen sinds afgelopen maand ook terecht in Utrecht voor de kleinschalige expositie Harry Potter: The Exhibition.





Meer Warner Bros. Studio Tour London
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be