Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Naam van nieuwe attractie Walibi Holland bekend

23-02-2017, 11.39 uur

Looopings kan als eerste melden hoe de nieuwe attractie van Walibi Holland gaat heten. Het pretpark in Biddinghuizen opent komend voorjaar een virtualreality-attractie waarin bezoekers ronddwalen door een onheilspellende kliniek. De naam wordt NeuroGen.

Dat bevestigt een woordvoerster van Walibi. NeuroGen komt te liggen op de plek van een oude 3D-bioscoop, die vorig jaar werd gesloten. In het gebouw ernaast was afgelopen najaar het veelbesproken Halloween-spookhuis The Clinic te vinden. Wie daar naar binnen durfde, werd vastgebonden op een brancard.

De nieuwe attractie borduurt voort op het verhaal van The Clinic, maar dan met virtualreality-brillen. "Wie vorig seizoen The Clinic heeft ervaren, weet dat Walibi Holland de grenzen van je emoties opzoekt", zei een voorlichter eerder. "De nieuwe attractie gaat nog een stapje verder."

De officiële opening van NeuroGen vindt plaats op vrijdag 14 april.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be