Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Onderdelen van nieuwe attractie Avonturenpark Hellendoorn gearriveerd

16-02-2017, 15.21 uur

Avonturenpark Hellendoorn verwelkomt de eerste onderdelen van een nieuwe ride. In het Overijsselse pretpark zijn deze week baandelen van de vijftien meter hoge attractie Het DrakenNest aangekomen. De stukken rail liggen klaar om gemonteerd te worden.

Het DrakenNest wordt een 'mega disk'o': een ronddraaiende, heen en weer slingerende schijf. De attractie is afkomstig uit het Spaanse collegapark Isla Mágica. In Hellendoorn krijgt de trekpleister een plek tussen achtbaan Tornado en waterbaan Wild Waterval.

"De baandelen zijn opnieuw gespoten in een kleur die bij het thema past", vertelt een woordvoerder aan Looopings. Hij verwacht dat Het DrakenNest vóór Pasen in gebruik genomen kan worden. Hellendoorn gaat op zaterdag 8 april weer open.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be