Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany deelt onride-beelden van nieuwe Star Trek-achtbaan

16-02-2017, 09.56 uur

Movie Park Germany laat voor het eerst onride-beelden zien van de spectaculaire nieuwe rollercoaster Star Trek: Operation Enterprise. Passagiers worden met 90 kilometer per uur gelanceerd naar veertig meter hoogte, gevolgd door een heftige rit met drie inversies.

Operation Enterprise gaat komend voorjaar open. Een rit in de katapultachtbaan begint met een lancering vooruit, gevolgd door een lancering achteruit richting een 'twisted halfpipe' en een voorwaartse lancering over een dertig meter hoge 'top hat'.

De triple-launch coaster van fabrikant Mack Rides ligt in het nieuwe themagebied Federation Plaza. Bezoekers wanen zich in de wereld van sciencefictionserie Star Trek, met decors gebaseerd op de Next Generation-reeks. Er komt ook een nieuwe Star Trek-winkel.

Volgens het bijbehorende verhaal moeten bezoekers van het Duitse attractiepark plaatsnemen in shuttles om de bemanning van ruimteschip U.S.S. Enterprise te redden. Movie Park mag de Star Trek-licentie tien jaar lang gebruiken.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be