Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark onthult nieuw logo

15-02-2017, 20.31 uur

Ouwehands Dierenpark in Rhenen heeft een ander logo. De Utrechtse dierentuin presenteerde vanavond een nieuw beeldmerk dat volledig in het teken staat van de reuzenpanda's die dit jaar arriveren.

Het simplistische symbool bestaat uit vijf zwarte vlakken op een witte achtergrond, die de kop van een panda voorstellen. Daaronder staat de naam van het park in groene hoofdletters. Op het oude logo van Ouwehands prijkten gekleurde silhouetten van een ijsbeer, een giraf en een olifant.

De dierentuin verwacht veel van de reuzenpanda's. Zodra de zeldzame dieren hun intrek nemen in het park, gaat de entreeprijs omhoog. Toegangskaarten zijn dan alleen nog op internet verkrijgbaar. De bouw van het pandaverblijf kostte 7 miljoen euro.



Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be