Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Station Antwerp

Hoogste indoor glijbaan van Benelux in Antwerpen

16-02-2017, 10.51 uur

Een nieuw overdekt themapark in Antwerpen krijgt een spectaculaire nieuwe attractie: een glijbaan van 22,5 meter hoog. Daarmee is het volgens de initiatiefnemers de hoogste indoor glijbaan van de Benelux.

De glijbaan hoort bij het stripthemapark Comics Station Antwerp, gelegen in de stationshal van Antwerpen-Centraal. Op 3 april vindt de opening plaats. Er komen in totaal drie glijbanen, goed voor ruim 50 meter glijplezier.

"Alle onderdelen zijn de afgelopen weken vanuit Duitsland naar Antwerpen gebracht, uitgepakt en zorgvuldig door specialisten gemonteerd", vertelt directeur Wim Hubrechtsen aan Vlaamse media.

Comics Station Antwerp staat in het teken van bekende Belgische stripfiguren, waaronder Suske en Wiske, De Smurfen en Lucky Luke. Het park krijgt een oppervlakte van zesduizend vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen. Kaartjes kosten op internet 19,50 euro per persoon.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Plopsa Station Antwerp
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be