Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Nieuwe virtualreality-attractie Walibi krijgt 'Amerikaanse techniek'

16-02-2017, 11.58 uur

Walibi Holland doet een beroep op Amerikaanse technologie voor een nieuwe virtualreality-attractie. Dat heeft het pretpark zojuist bekendgemaakt. Directrice Mascha van Till belooft "iets heel unieks, wat je nog nergens anders vindt".

Walibi wordt daarmee het eerste pretpark in Nederland met een virtualreality-beleving. "In Nederland durft nog geen enkel ander park waar Walibi Holland nu wel het lef voor heeft: virtual reality opnemen in het aanbod", staat in een opschepperig persbericht.

Van Till geeft toe dat de virtualreality-techniek nog in de kinderschoenen staat. "De techniek wordt zeker nog verder ontwikkeld, maar wij willen daar nu alvast op inspringen", zegt ze. "Met deze attractie krijgen we de kans om met de ontwikkeling mee te gaan."

De attractie draait om een bezoek aan een mysterieuze kliniek. Of bezoekers bij moeten betalen voor de ervaring, is nog niet duidelijk. Op vrijdag 14 april gaat de nog naamloze nieuwigheid open.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be