Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verhoogt de prijzen: 39,50 euro per persoon in de zomer

14-02-2017, 19.28 uur

De toegangsprijzen van de Efteling zijn verhoogd. Sinds afgelopen weekend kosten entreebewijzen voor het pretpark 37,50 euro per persoon. In de maanden juli en augustus zijn kaartjes duurder. Dan moet voor een ticket 39,50 euro betaald worden.

Wie vooraf kaartjes bestelt via internet, krijgt 2 euro korting. Bijzonder is dat er online voor het eerst onderscheid wordt gemaakt tussen zomertickets en reguliere entreekaarten. De normale tickets zijn geldig tot en met 11 februari 2018.

In de zomer opent de Efteling de nieuwe attractie Symbolica. Abonnementen voor het attractiepark worden dit jaar niet duurder.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be