Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Bekend Nederlands pretparkbedrijf verandert van naam

14-02-2017, 11.58 uur

Het bekende Nederlandse pretparkbedrijf Jora Entertainment krijgt een nieuwe naam. Vanaf morgen gaat de firma door het leven als Leisure Expert Group. Dat heeft de entertainmentreus verklapt op Facebook.

Jora Entertainment is gespecialiseerd in het produceren van shows en in het bouwen van podia en decors. Het bedrijf kan ook ingehuurd worden voor het installeren van speciale effecten en het neerzetten van een kant-en-klaar spookhuis.

De afgelopen jaren ging Jora Entertainment onder meer in zee met Toverland, het Dolfinarium, Wildlands Adventure Zoo Emmen, Walibi Belgium, Movie Park Germany en Europa-Park. Er werken ongeveer dertig personeelsleden, vanuit vestigingen in Amsterdam en Almere.

De firma begon als een zusteronderneming van decoratiebedrijf Jora Vision, dat eind 2015 een doorstart maakte na een faillissement. Sinds kort heeft Jora Entertainment een nieuwe eigenaar, waardoor de connectie met Jora Vision verdwijnt.

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be