Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Pagode in de Efteling twee maanden lang gesloten

03-04-2017, 14.44 uurBeeld: @cindy_ve

Eén van de meest iconische attracties in de Efteling is voorlopig gesloten. Uitkijktoren Pagode blijft tot begin juni dicht. De attractie ondergaat vanaf vandaag een grote onderhoudsbeurt. Rondom de Thaise tempel zijn bouwhekken geplaatst.

Volgens de huidige planning vindt de heropening plaats op zaterdag 3 juni. Dat houdt in dat Efteling-bezoekers de komende maanden ook niet in de Pagode kunnen stappen om de nieuwe attractie Symbolica van bovenaf te bekijken. Op het dak van het naastgelegen paleis worden binnenkort honderden zonnepanelen geplaatst.

De Pagode werd de afgelopen jaren veelvuldig geplaagd door technische problemen. Zo bleef de uitkijktoren tussen september 2015 en maart 2016 aan de grond.

Momenteel zijn ook de Bobbaan en paardenshow Raveleijn gesloten vanwege groot onderhoud. Volgende week gaan de Gondoletta en de Python enkele dagen dicht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be