Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Efteling bereikt hoogste punt van nieuw vakantiepark Loonsche Land

14-02-2017, 14.17 uur

Een enorm gewei vormt het allerhoogste punt van het nieuwe vakantiepark Loonsche Land in de Efteling. Het opvallende decorstuk bevindt zich op ruim 26 meter hoogte, bovenop een spiksplinternieuw hotel. Vandaag werd het bereiken van het hoogste punt gevierd onder toeziend oog van Efteling-medewerkers en leveranciers.

Het Loonsche Land Hotel telt vijf verdiepingen en is 26,5 meter hoog. Met een breedte en hoogte van vier meter is het gewei in het hele vakantiepark goed zichtbaar. Het gevaarte weegt ongeveer zevenhonderd kilo. "Het past goed bij de robuuste en natuurlijke uitstraling van het hotel", staat in een persbericht.

In het hotel zijn 75 kamers en een groot restaurant gevestigd. De rest van het vakantiepark bestaat uit 86 accommodaties - boven en onder de grond. Vanaf woensdag 31 mei kunnen de eerste gasten blijven slapen.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be