Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Puy du Fou

Nieuw hotel en nieuwe show in groot Frans themapark

06-02-2017, 19.40 uur

Een groot pretpark in Frankrijk pakt in 2017 uit met vier grote nieuwigheden. Het historische themapark Puy du Fou presenteert komend seizoen een nieuw hotel, een show en twee restaurants.

De nieuwe voorstelling Le Grand Carillon wordt omschreven als "een spektakel met veel muziek en speciale effecten". In het hart van een achttiende-eeuws dorp is een reusachtige klokkentoren van zestien meter hoog neergezet, met zeventig grote klokken. Een show duurt ongeveer tien minuten.

Het nieuwe middeleeuwse hotel La Citadelle beschikt over 74 klassieke kamers en 26 comfortkamers, met in totaal 448 bedden. Het hotel krijgt ook een eigen restaurant: L'Ecuyer Tranchant, aangekleed als een authentieke middeleeuwse kasteelkeuken.

Een tweede restaurant opent bij de uitgang van het Théâtre des Géants. In La Mijoterie du Roy Henry krijgen bezoekers onder andere tapas en stukken vlees voorgeschoteld. Het middag- en avondbuffet zouden een eerbetoon zijn aan koning Hendrik IV, die hield van uitgebreid tafelen.

Puy du Fou is op Disneyland Paris na het best bezochte pretpark van Frankrijk. In plaats van achtbanen en darkrides zijn er voornamelijk shows en walkthrough-attracties te vinden. In 2017 bestaat het park veertig jaar. Het nieuwe seizoen loopt van 1 april tot en met 24 september.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Puy du Fou
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be