Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Man ernstig gewond bij bouw van nieuw pretpark Ferrari Land

04-02-2017, 19.00 uur

Bij werkzaamheden in het nieuwe Spaanse pretpark Ferrari Land is vrijdagavond een medewerker zwaargewond geraakt. Een 33-jarige man maakte op de bouwplaats een val van twaalf meter. Hij is met ernstig hoofdletsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Volgens regionale media is het slachtoffer nog in levensgevaar. Het is niet bekend waar de man precies aan het werk was.

In Ferrari Land staat de hoogste en snelste achtbaan van Europa: een rollercoaster van maar liefst 112 meter hoog. De opening vindt plaats op 7 april.

In december raakte ook al een medewerker gewond op het bouwterrein. Een 37-jarige man liep eerstegraads brandwonden op toen hij een grote brand in het park probeerde te blussen.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be