Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Eerste nieuwe vakantiehuisje gearriveerd in Attractiepark Slagharen

03-02-2017, 15.19 uur

Het vakantiepark van Attractiepark Slagharen wordt dit jaar uitgebreid met zo'n honderd vakantiehuizen. Vandaag arriveerde het eerste nieuwe huisje in het pretpark. Vanaf juni kunnen de eerste gasten blijven slapen in de zogeheten Raccoon Lodges.

Slagharen zette een foto van het eerste huisje op social media. De Raccoon Lodges - geschikt voor maximaal zes volwassenen - krijgen een American-Indian-thema. Ze worden ruimer opgezet dan de huidige accommodaties, met drie slaapkamers en een grote, moderne keuken.

Het pretpark hoopt met de nieuwe huisjes een andere doelgroep aan te trekken. "De huisjes zijn rustig gelegen ten opzichte van het attractiepark en daardoor ook voor andere doelgroepen geschikt", zei een woordvoerder eerder.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be