Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Make-over voor themagebied en eerste hal Toverland

30-01-2017, 20.54 uur

Toverland gaat terug naar de wortels. De eerste hal waar het Limburgse pretpark in 2001 mee begon, wordt de komende weken onder handen genomen. De grote blauwe loods wordt groen geverfd. Tegelijkertijd krijgt de Tovertuin ernaast een metamorfose.

De tweede loods van Toverland, geopend in 2004, was al groen. Het is de bedoeling dat de twee overdekte hallen straks beter bij elkaar passen. Ook moeten de loodsen zo veel mogelijk opgaan in de natuur. In de Tovertuin worden om die reden nieuwe bomen geplant.

Hoelang de werkzaamheden gaan duren, is afhankelijk van de weersomstandigheden. Vandaag bracht het attractiepark een concept-art naar buiten.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be