Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Gezocht: kandidaten voor spelshow in de achtbaan

28-01-2017, 16.52 uur

Hou je van achtbanen en heb je zin om geld te verdienen? Dan is een Nederlands productiebedrijf op zoek naar jou. Flare Media International uit Amsterdam zoekt kandidaten voor een nieuwe spelshow die zich afspeelt in pretparken.

Deelnemers kunnen geld winnen door vragen te beantwoorden tijdens een achtbaanritje. Het programma heet Don't Lose The Loot.

"Voor een nieuwe internationale spelshow zijn we op zoek naar kandidaten uit verschillende delen van de wereld", staat op de website van Flare Media. Daar is ook een aanmeldformulier te vinden. "Geef je op samen met je 'partner in crime', zoals je vader, moeder, neefje, nichtje, oom, tante, collega, vriend of vriendin."

Spelers moeten tussen 18 en 55 jaar oud zijn. Waar en wanneer het programma wordt opgenomen of uitgezonden, is niet duidelijk.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be