Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Muizenplaag in restaurant Disneyand Paris

27-05-2011, 11.30 uur

Dineren in Disneyland Paris? Pas op in uitgaansgebied Disney Village. Vorig jaar kregen bezoekers er brokken bedorven zalm voorgeschoteld. Dit keer is het raak in Billy Bob's Country Western Saloon. Het cowboyrestaurant wordt geteisterd door een helse muizenplaag.

Fransoos Gautier Mery doet in de Franse krant L'Union zijn beklag: "Ik zag op de grond een muis rondscharrelen. We kregen van het personeel te horen dat het normaal was dat er muizen lopen, omdat er paardenstallen in de buurt liggen."

Gautier en zijn vrienden werden na een gesprek met de restaurantmanager afgescheept met een magere korting van 25 procent. Meer was niet mogelijk, want "de borden waren al voor de helft leeg".

De keuken van de saloon werd overigens enkele jaren terug al even gesloten en volledig ontsmet. Ook toen zat het restaurant vol met muizen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be