Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling stelt heropening Vliegende Hollander uit: te koud voor testritjes

27-01-2017, 15.08 uur

De Vliegende Hollander in de Efteling blijft langer gesloten dan gepland. Eigenlijk zou de waterachtbaan vanaf 1 februari weer operationeel zijn, na een grote opknapbeurt. Door het koude weer is het echter niet mogelijk om testritjes te maken, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

"De werkzaamheden zijn afgerond en we zijn er klaar voor... Alleen we kunnen niet testen", legt de voorlichtster uit. "Het is te koud geweest. Dus we hebben helaas meer tijd nodig. Testen is vanzelfsprekend een belangrijke afsluiter van de onderhoudsperiode."

Wanneer De Vliegende Hollander weer opengaat, is nog niet duidelijk. De Efteling hoopt weer te kunnen draaien op woensdag 8 februari. "Maar het hangt dus af van het weer."

De Vliegende Hollander is tijdens de Winter Efteling sowieso gesloten. Dit keer greep men de sluitingsperiode aan voor een ingrijpende renovatie. Bijna het volledige exterieur verdween achter steigers. Delen van de baan zijn vervangen. Ook binnen vonden werkzaamheden plaats.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be