Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Politie betrapt drugsdealers op parkeerplaats Plopsaland

25-01-2017, 21.37 uur

Drie Nederlanders en een Belg zijn op heterdaad betrapt bij een nachtelijke drugsdeal op de parkeerplaats van Plopsaland De Panne. Politieagenten waren afgelopen najaar midden in de nacht getuige van verdachte praktijken bij het Vlaamse pretpark.

De Nederlanders hadden via het internet afgesproken met de Belg. Toen de politie poolshoogte kwam nemen, bleek dat de jongeren 132 gram cannabis bij zich hadden. Drie van hen konden meteen ingerekend worden. Later werd een vierde persoon aangetroffen in de struiken.

Vandaag werden de vier veroordeeld tot celstraffen van zes tot tien maanden. Ze moeten ook een boete van 600 euro betalen. De Belg krijgt de hoogste straf. Hij is in het verleden al een keer eerder gepakt met drugs.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be