Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Dit zijn de karretjes van de nieuwe Star Trek-achtbaan in Movie Park Germany

25-01-2017, 19.38 uur

De eerste karretjes voor de nieuwe Star Trek-achtbaan Operation Enterprise zijn gearriveerd in Movie Park Germany. Op de rollercoaster, die over een paar maanden opengaat, komen witte voertuigen met heupbeugels te staan.

"Vandaag is bij ons de allereerste shuttle geland", schrijft het Duitse pretpark bij een reeks foto's op Facebook. De karretjes zijn nog ingepakt met doorzichtig beschermingszeil.

Operation Enterprise werd gebouwd door de Duitse firma Mack Rides. De veertig meter hoge achtbaan bestaat uit drie lanceringen en drie inversies, met een topsnelheid van zo'n 90 kilometer per uur. Een openingsdatum is nog niet bekendgemaakt.









Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be