Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
De Pier

Gegarandeerd een hoogtepunt: speeddaten in reuzenrad Scheveningen

24-01-2017, 21.09 uur

Wie op zoek is naar liefde op grote hoogte, kan eind februari terecht in Scheveningen. Het veertig meter hoge reuzenrad op De Pier is het toneel van een reeks speeddates. Iedere deelnemer krijgt twintig korte afspraakjes in de gondels van het rad.

Elk gesprek duurt vijf minuten. Het speeddate-evenement vindt plaats op 27 februari. De volgende dag ontvangen deelnemers de e-mailadressen van de mensen met wie er een wederzijde klik was.

"Met deze unieke samenwerking voegen wij een extra dimensie toe aan het daten", zegt eigenaar Vincent bij 't Vuur van organisator Flitsdate. "Mensen zijn in een inspirerende situatie op hun best en dan slaat de vonk veel sneller over."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer De Pier
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be