Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen: 'Meer boekingen door Trump-filmpje'

24-01-2017, 16.02 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen profiteert van een grappig filmpje uit het satirische tv-programma Zondag met Lubach. Daarin wordt het pretpark op komische wijze voorgesteld aan de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump, als "the best ponypark in the world".

Verschillende Amerikaanse media pikten het item op. "Most important: did you know they have a whole freakin' ponypark?!", schrijft de populaire website BuzzFeed. Inmiddels is de video via Facebook en YouTube tientallen miljoenen keren bekeken.


ZIE OOK: Attractiepark Slagharen in lachwekkende videoboodschap voor Donald Trump

Slagharen is blij met de aandacht. "Wij merken dat het aantal boekingen via onze site een stuk hoger ligt dan gewoonlijk in deze periode", laat een woordvoerder aan Looopings weten. "Mensen weten ons dankzij de video goed te vinden."

De beelden van pony's in het filmpje zijn overigens niet afkomstig uit Slagharen. "Maar mensen associëren de pony's wel met ons, dat is leuk. We zijn natuurlijk tientallen jaren een ponypark geweest, het zit in ons DNA." Sinds 2008 wordt de term 'Attractie- en Vakantiepark Slagharen' gebruikt.ZIE OOK: Directrice Walibi Holland is anti-Trump

Reacties