Efteling

Nieuw Efteling-vakantiepark Loonsche Land gaat maand eerder open

24-01-2017, 14.02 uur | Reacties

De Efteling haalt de opening van het nieuwe vakantiepark Loonsche Land naar voren. Eigenlijk zouden eind juni de eerste gasten kunnen overnachten. De bouw van de accommodaties verloopt volgens de Efteling echter zo vlot, dat de poorten al een maand eerder opengaan.

Loonsche Land opent officieel op woensdag 31 mei 2017, de dag waarop de Efteling precies 65 jaar bestaat. Het vakantiepark van acht hectare bestaat uit 65 vakantiewoningen, 20 thema- en 75 hotelkamers - allemaal in natuurthema - met in totaal duizend bedden. De accommodaties liggen op loopafstand van het attractiepark.


ZIE OOK: Nieuw Efteling-vakantiepark Loonsche Land nu al volgeboekt

Binnenkort wordt het bereiken van het hoogste punt gevierd. Vervolgens begint de inrichting van de kamers. "Met natuurlijke materialen, passend bij de omgeving van het natuurgebied", staat in een persbericht. Na de winter wordt gefocust op de landschapsinrichting en het aanleggen van "natuurlijke speelelementen".

Loonsche Land telt drie sterren. Het park wordt iets goedkoper dan het bekende Efteling Hotel en het bestaande vakantiepark Efteling Bosrijk. De eerste weekenden in juli waren al volgeboekt.

ZIE OOK: Boomhutten en duinhuisjes: Efteling toont nieuwe ontwerpen van vakantiepark Loonsche Land

Reacties