Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuw Efteling-vakantiepark Loonsche Land gaat maand eerder open

24-01-2017, 14.02 uur

De Efteling haalt de opening van het nieuwe vakantiepark Loonsche Land naar voren. Eigenlijk zouden eind juni de eerste gasten kunnen overnachten. De bouw van de accommodaties verloopt volgens de Efteling echter zo vlot, dat de poorten al een maand eerder opengaan.

Loonsche Land opent officieel op woensdag 31 mei 2017, de dag waarop de Efteling precies 65 jaar bestaat. Het vakantiepark van acht hectare bestaat uit 65 vakantiewoningen, 20 thema- en 75 hotelkamers - allemaal in natuurthema - met in totaal duizend bedden. De accommodaties liggen op loopafstand van het attractiepark.

Binnenkort wordt het bereiken van het hoogste punt gevierd. Vervolgens begint de inrichting van de kamers. "Met natuurlijke materialen, passend bij de omgeving van het natuurgebied", staat in een persbericht. Na de winter wordt gefocust op de landschapsinrichting en het aanleggen van "natuurlijke speelelementen".

Loonsche Land telt drie sterren. Het park wordt iets goedkoper dan het bekende Efteling Hotel en het bestaande vakantiepark Efteling Bosrijk. De eerste weekenden in juli waren al volgeboekt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be