Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Directrice Walibi Holland is anti-Trump

21-01-2017, 17.52 uur

Mascha van Till, de directrice van Walibi Holland, is een tegenstander van Donald Trump. Dat laat ze weten op Twitter. Van Till deelt een anti-Trump-tweet waaruit blijkt dat ze geen vertrouwen heeft in het beleid van de nieuwe Amerikaanse president, die gisteren werd ingezworen.

"Als de eerste termijn van Trump erop zit, is er een muur nodig om de mensen binnen te houden", staat in de politieke boodschap op de Twitter-pagina van de pretparkbazin. Eerder deelde ze een vergelijkbaar links statement over moslimterrorisme. Ook haalde ze Trumps vrouw, first lady Melania Trump, door het slijk.

Dit weekend worden op verschillende plekken in de wereld grote protesten gehouden naar aanleiding van de beëdiging van Donald Trump. Het is niet duidelijk of Van Till daarbij aanwezig is.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be