Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Beter mobiel bereik voor bezoekers Toverland

20-01-2017, 16.14 uur

Het mobiele bereik in en rond het Limburgse attractiepark Toverland wordt een stuk beter. Deze week begon de bouw van een nieuwe mast op het dak van themagebied Magic Forest. Klanten van Tele2 en T-Mobile kunnen daardoor binnenkort gebruikmaken van snel 4G-internet.

"Hier in de buurt was er een blinde vlek te zien in de ontvangst van T-Mobile", vertelt een woordvoerster van Toverland aan Looopings. Dat moet dankzij de nieuwe mast over een tijdje verleden tijd zijn.

"Binnenkort kunnen jullie dus ook in Toverland helemaal los gaan met T-Mobile 4G", staat op de website van T-Mobile. "Waarom geen livestream houden terwijl je heerlijk aan het gillen bent in de achtbaan?"

Vodafone en KPN hadden al een eigen mast in Toverland. Die van Vodafone bevindt zich bovenop de lift van waterbaan Backstroke. Ook beschikt het pretpark over gratis wifi.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be