Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Blackpool Pleasure Beach

'Engels pretpark is uitstekende plek voor publieke vrijpartij'

20-01-2017, 22.56 uur

Stelletjes die zin hebben in een spannende publieke vrijpartij, moeten zeker eens gaan kijken in het Engelse pretpark Blackpool Pleasure Beach. Dat schrijft de website Swinging Heaven. Volgens de Britse site is het terrein van het attractiepark zeer geschikt voor 'dogging': openbare seks.

Hitsige pretparkbezoekers kunnen daarvoor het beste terecht bij een toiletgebouw naast een grote weg, schrijven ervaringsdeskundigen. Blackpool Pleasure Beach is een van de 216 dogging-locaties in de Engelse regio Lancashire die op de site worden vermeld.

Een regionale politiewoordvoerder waarschuwt dat 'doggers' in de problemen kunnen komen als ze voor overlast zorgen. "Geslachtsgemeenschap in een publieke ruimte is niet verboden, maar wij komen in actie als iemand er last van heeft."

Op Swinging Heaven worden meer dan drieduizend populaire locaties voor publieke seks verzameld. De site claimt meer dan 1,8 miljoen leden te hebben. Blackpool Pleasure Beach heeft niet op het bericht gereageerd.

Meer Blackpool Pleasure Beach
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be