Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pleasure Beach Resort

'Engels pretpark is uitstekende plek voor publieke vrijpartij'

20-01-2017, 22.56 uur

Stelletjes die zin hebben in een spannende publieke vrijpartij, moeten zeker eens gaan kijken in het Engelse pretpark Blackpool Pleasure Beach. Dat schrijft de website Swinging Heaven. Volgens de Britse site is het terrein van het attractiepark zeer geschikt voor 'dogging': openbare seks.

Hitsige pretparkbezoekers kunnen daarvoor het beste terecht bij een toiletgebouw naast een grote weg, schrijven ervaringsdeskundigen. Blackpool Pleasure Beach is een van de 216 dogging-locaties in de Engelse regio Lancashire die op de site worden vermeld.

Een regionale politiewoordvoerder waarschuwt dat 'doggers' in de problemen kunnen komen als ze voor overlast zorgen. "Geslachtsgemeenschap in een publieke ruimte is niet verboden, maar wij komen in actie als iemand er last van heeft."

Op Swinging Heaven worden meer dan drieduizend populaire locaties voor publieke seks verzameld. De site claimt meer dan 1,8 miljoen leden te hebben. Blackpool Pleasure Beach heeft niet op het bericht gereageerd.

Meer Pleasure Beach Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be