Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Acuario de Sevilla

Eigenaar Avonturenpark Hellendoorn redt verlieslijdend aquarium

21-01-2017, 20.25 uur

De eigenaar van Avonturenpark Hellendoorn helpt een groot aquarium uit de brand. Het Spaanse aquarium Acuario de Sevilla heeft 5 miljoen euro schuld en dreigde failliet te gaan. De toeristische attractie wordt nu overgenomen door de Looping Group.

De Looping Group bezit straks 61 procent van het aquarium, samen met touroperator City Sightseeing. Dankzij de overname kunnen ruim 35 medewerkers hun baan behouden.

Acuario de Sevilla opende in 2014, met dertien jaar vertraging. De afgelopen jaren vielen de bezoekersaantallen tegen. In 2015 verwachtte het management 493.000 gasten. Uiteindelijk werden er 265.000 bezoekers verwelkomd, bijna de helft.

Naast Avonturenpark Hellendoorn is de Looping Group ook de eigenaar van verschillende pretparken in Frankrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië en Spanje. De groep is in Belgische handen.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be