Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Medewerkers Europa-Park maken gewaagde sneeuwtekening

19-01-2017, 20.50 uur

Medewerkers van Europa-Park hebben zich vanmiddag van hun lolligste kant laten zien. Naast waterachtbaan Atlantica SuperSplash tekenden ze een enorme piemel in de sneeuw. Hoewel het Duitse attractiepark gesloten is voor bezoekers, bleef het ondeugende onderonsje niet onopgemerkt.

Er staat namelijk een webcam in het themagebied die 24 uur per dag beelden uitzendt van het tafereel. De gewaagde tekening is nog niet weggehaald, blijkt uit een actuele foto. Europa-Park gaat weer open op zaterdag 1 april.

In november verbaasde het familiepark bezoekers al met een pikant schilderij. Op het merkwaardige kunstwerk, onderdeel van een tijdelijke expositie bij achtbaan Silver Star, is een naakte man afgebeeld die wordt bevredigd door een blote vrouw.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be