Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Gouden torenspitsen bovenop nieuwe Efteling-attractie Symbolica

19-01-2017, 17.09 uurBeeld: @Eftelwesley

De Efteling zet de puntjes op de i bij de nieuwe attractie Symbolica. De buitenkant van het Paleis der Fantasie is nagenoeg helemaal af. Vandaag werden de paleistorens voorzien van sierlijke gouden torenspitsen, met hartjes en kroontjes.

Daarnaast verscheen er een gouden hekwerk met hartjes en bollen op het dak van het entreeportaal. Efteling-fan Wesley zette een uitgebreide fotoreportage op Twitter. Boven de entreepoorten van het paleis ontbreekt nog een opvallend ornament.

De eerste torenspits was eind augustus al even te zien, toen het hoogste punt van de overdekte miljoenenattractie werd bereikt. Even later werd de spits weer weggehaald.

In Symbolica maken Efteling-bezoekers een zes à zeven minuten durende interactieve rit door de geheime kamers van het paleis van koning Pardulfus, onder leiding van mascotte Pardoes. De darkride gaat komende zomer open.











Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be