Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi laat Kim Holland-rel rusten: geen aangifte of rechtszaak

23-01-2017, 15.09 uur | Reacties

Walibi Holland gaat toch geen stappen ondernemen tegen de makers van een pornofilm. Eerder deze maand ontstond landelijke commotie naar aanleiding van een pikante video van de website Meiden van Holland, opgenomen in het pretpark. Walibi twijfelde over het doen van aangifte of het starten van een rechtszaak.

Een woordvoerster liet onlangs weten dat over eventuele vervolgstappen nog geen beslissing was genomen. Nu is duidelijk dat Walibi de rel definitief laat rusten. Men neemt genoegen met het excuus van de filmmakers en producent Kim Holland. Daarmee is de kous af.

Op de veelbesproken filmbeelden was onder andere te zien hoe een stelletje onzedelijke handelingen uitvoert in de wachtrij van wildwaterbaan El Rio Grande. Vervolgens gaat het koppel stiekem van bil in reuzenrad La Grande Roue.

Walibi reageerde woest. "Het verrichten van dit soort activiteiten in een attractiepark, zo ook het vastleggen en verspreiden ervan, is volstrekt ongepast en verboden", zei een voorlichtster. Na de publicatie op Looopings bood Kim Holland meermaals haar excuses aan. "We zijn te ver gegaan", gaf ze toe.

Meer Walibi Holland
Reacties