Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris past uiterlijk van Mickey Mouse aan

18-01-2017, 11.31 uurBeeld: @DisneylandBerry, @InsideDLParis

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen vanaf vandaag met een vernieuwde Mickey Mouse op de foto. Het gezicht van de beroemde mascotte onderging een subtiele metamorfose. Zijn ogen zijn ovaler en staan dichter bij elkaar dan voorheen. Ook Mickey's mond werd aangepast.

De vernieuwde muis is vanaf nu te vinden bij de overdekte fotolocatie Meet Mickey Mouse in themagebied Fantasyland. Sinds afgelopen zomer was het gewijzigde gezicht van Mickey al te zien in de theatershow Mickey and the Magician in het Walt Disney Studios Park. In november verscheen promotiemateriaal met de nieuwe Mickey.

Ook Mickey en Minnie Mouse in de dagelijkse Disney Magic on Parade! zijn vernieuwd. In andere Disney-resorts is een ontmoeting met Mickey Mouse interactief. Gasten kunnen daar live met de muis 'praten', terwijl zijn mond en zijn ogen bewegen. Dat kan in Disneyland Paris nog niet.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be