PortAventura World

Entreeprijzen van nieuw pretpark Ferrari Land bekend

18-01-2017, 16.30 uur | Reacties

De entreeprijzen van het nieuwe Spaanse pretpark Ferrari Land zijn bekend. In Ferrari Land, onderdeel van pretparkresort PortAventura World in Salou, staat de hoogste en snelste achtbaan van Europa. De opening vindt plaats over minder dan tachtig dagen, op 7 april.

Vooralsnog zijn er alleen combitickets verkrijgbaar. Eén dag toegang tot zowel het originele PortAventura Park als Ferrari Land gaat 60 euro per persoon kosten. Een entreekaartje dat twee dagen geldig is, kost 70 euro per stuk.


ZIE OOK: Europa's snelste achtbaan maakt testrit: 180 kilometer per uur

Bezoekers die kiezen voor drie of vier dagen toegang, mogen ook gebruikmaken van waterpark Caribe Aquatic. In dat geval kost een entreebewijs 95 euro (drie dagen) of 109 euro (vier dagen). Kinderen tot en met 10 jaar en senioren vanaf 60 jaar krijgen korting.

Er worden dus geen aparte kaartjes voor alleen Ferrari Land verkocht. Daarmee lijkt PortAventura World toe te geven dat het nieuwe pretpark geen dagvullende bestemming is. Een los ticket voor alleen PortAventura Park kost komend seizoen 47 euro.

Het paradepaardje van Ferrari Land is een spectaculaire lanceerachtbaan van 112 meter hoog. De topsnelheid bedraagt 180 kilometer per uur. Verder huisvest het nieuwe park onder andere vrijevaltorens, simulatoren en een racecircuit. Afgelopen maand brak er een grote brand uit op het terrein.ZIE OOK: Grote brand bij hoogste en snelste achtbaan van Europa

Reacties