Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Groot concert met Efteling-muziek in Tilburg

16-01-2017, 20.17 uur

Liefhebbers van Efteling-muziek kunnen hun muzikale hart binnenkort ophalen in Tilburg. Op Moederdag vindt een speciaal Efteling-concert plaats in de concertzaal van Theaters Tilburg. Een groot orkest brengt op 14 mei Efteling-liedjes ten gehore.

Het programma van 'Symfonie in het Park' wordt samengesteld door Maarten Hartveldt, de componist die verantwoordelijk is voor de muziek die in de Efteling te horen is op paden en pleinen. Naast zijn eigen werk laat Hartveldt muziek horen van collega-componist Ruud Bos, bekend van de soundtracks van onder meer Fata Morgana, Droomvlucht, Villa Volta en Vogel Rok.

Het concert wordt verzorgd door het Belgische Casco Phil-orkest, samen met pianist Jan-Willem Rozenboom. Zowel Hartveldt als Bos is aanwezig. Een kaartje voor de eerste rang kost 22,50 euro per persoon. Jongeren tot en met 25 jaar betalen 12,50 euro.

Eerder deze maand vond al een Efteling-concert plaats in het Efteling Theater, verzorgd door Philharmonie Zuidnederland. De kaartjes waren binnen 24 uur uitverkocht.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be