Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Hoeveel scènes krijgt de nieuwe Efteling-attractie Symbolica?

15-01-2017, 20.09 uur | Reacties

Looopings kan als eerste melden hoeveel scènes de nieuwe Efteling-attractie Symbolica krijgt. Passagiers gaan straks op tien verschillende plekken in de darkride iets beleven. De rijkelijk gedecoreerde scènes staan bol van de speciale effecten.

In Symbolica krijgen bezoekers een rondleiding door een groot paleis, onder leiding van Efteling-mascotte Pardoes de Tovernar. Daarbij ontdekken gasten ook 'geheime' kamers. Er zijn drie verschillende routes met elk een eigen thema.

Een ritje wordt interactief: inzittenden kunnen op meerdere momenten zelf keuzes maken met behulp van speciale panelen in de karretjes. In de attractie staan tien geavanceerde bewegende poppen, waarvan er acht in de rit zelf voorbijkomen.

Symbolica wordt een overdekte familie-attractie vergelijkbaar met Droomvlucht en Fata Morgana. Droomvlucht (1993) telt vijf grote scènes. Fata Morgana (1986) is opgedeeld in veertien verschillende secties.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be