Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Metamorfose: Oostenrijks thema voor restaurant in Toverland

17-01-2017, 17.20 uur

Eén van de eettentjes in Toverland krijgt een grondige metamorfose. Het Limburgse pretpark verbouwt het restaurant in het hart van het overdekte themagebied Magic Forest. De eetgelegenheid wordt aangekleed in Oostenrijkse stijl.

Op die manier passen de verkoopbalies beter bij naastgelegen attracties met een Oostenrijks thema, waaronder de bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn, het tollende reuzenrad Wirbelbaum en funhouse Villa Fiasko. Daarnaast wordt de capaciteit van het horecapunt verhoogd en het assortiment uitgebreid.

Bij de zogeheten Sim sa l'Oase worden onder meer hamburgers, kipburgers, pizza's, ijsjes en belegde broodjes verkocht. Binnenkort zijn er ook salades en smoothies verkrijgbaar.

Bij de aanvang van het zomerseizoen, op zaterdag 25 maart, moet de verbouwing zijn afgerond. De werkzaamheden zijn al in volle gang.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be