Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen als eerste pretpark bereikbaar via WhatsApp

10-01-2017, 14.45 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen is als eerste pretpark in de Benelux bereikbaar via WhatsApp. Wie vragen heeft over Slagharen, kan vanaf nu ook een WhatsApp-berichtje sturen. Medewerkers van de klantenservice zitten klaar om die te beantwoorden.

Whatsappen met Slagharen kan via het Nederlandse nummer 06 23 03 41 26. Berichten worden gelezen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Wie liever iemand wil spreken, kan bellen met 0523 683 000. Er is ook een chatbox op de website van het pretpark.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be