Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling stopt drie maanden met paardenshow Raveleijn

08-01-2017, 22.30 uur

Efteling-bezoekers moeten het maandenlang zonder de show Raveleijn doen. Vanavond werd de voorstelling met ruiters, paarden, vogels en een vuurspuwende mechanische draak voorlopig voor het laatst opgevoerd. Vanaf morgen kunnen de acteurs genieten van een rustperiode.

Dan begint de jaarlijkse winterstop, die dit keer drie maanden duurt. Tot en met 7 april vinden er geen shows plaats. Raveleijn keert weer terug op zaterdag 8 april. Of de Efteling wijzigingen gaat doorvoeren, is niet bekend.

Raveleijn ging in 2011 in première. In 2013 zijn de verhaallijn en het decor vernieuwd. Tegenwoordig wordt de show geproduceerd door het historische Franse themapark Puy du Fou.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be