Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Brutale Efteling-bezoekers beklimmen Symbolica voor unieke foto

06-01-2017, 20.00 uurBeeld: Rick Oonincx, Stefan Ligtvoet

Een paar bezoekers van de Efteling zijn wel heel ver gegaan om een bijzondere foto te maken. Twee meisjes beklommen donderdagavond de metershoge rotsen aan de achterzijde van de nieuwe attractie Symbolica. Dat gedeelte is officieel verboden terrein.

Nadat de ijdele dames op de rotsen waren geklauterd, poseerden ze uitgebreid voor een foto. De twee zijn niet betrapt door medewerkers. Passanten die de brutale figuren zagen zitten, stuurden foto's van het tafereel naar Looopings.

De achterkant van Symbolica is sinds afgelopen maand toegankelijk voor bezoekers. Naast het zogenoemde Paleis der Fantasie ligt een grote rotspartij met een waterval en een vijver. De attractie gaat komende zomer open.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be