Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Terugluisteren: klassiek Efteling-concert met muziek van Aquanura

06-01-2017, 01.31 uur

In de Efteling is de muziek van watershow Aquanura voor het eerst live ten gehore gebracht. Een groot symfonieorkest gaf donderdagavond een nieuwjaarsconcert in het Efteling Theater, waarbij onder meer de soundtrack van het fonteinenspektakel voorbijkwam.

Philharmonie Zuidnederland speelde de muziek uit de tweede Aquanura-show, met De Magische Klok, Fata Morgana, de Gondoletta, Monsieur Cannibale, De Vliegende Hollander, Droomvlucht, de Rode Schoentjes en Joris en de Draak. Ook de Danse Macabre van Camille Saint-Saëns, bekend van het Spookslot, stond op het programma.

Het bijzondere evenement was binnen 24 uur uitverkocht. Kaartjes kostten 17,50 euro per persoon. Delen van het concert staan inmiddels op YouTube.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be