Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Directie Julianatoren doet aangifte tegen YouTube-kanaal StukTV vanwege inbraak

06-01-2017, 17.52 uur

De directie van pretpark de Julianatoren heeft aangifte gedaan tegen YouTube-kanaal StukTV. Aanleiding is een filmpje waarin te zien is hoe twee youtubers inbreken in het Apeldoornse attractiepark. "Wij zijn daar niet van gediend", zegt directeur Jeroen Buter.

De politie heeft de aangifte inmiddels opgenomen, bevestigt Buter. "Het is nu aan de officier van justitie." Op een kapotte deur na is er geen schade. Toch kan het management niet om de vaak bekeken video lachen. "Ik kan dit geen grap noemen. Een grap is leuk. Op het moment dat je over een hek klimt, stopt dat al."

De directeur onthulde gisteren al dat de heren niet daadwerkelijkheid in het park overnacht hebben, zoals StukTV zelf beweert. Uit camerabeelden blijkt dat de kwajongens pas 's ochtends vroeg arriveerden en een paar uur later weer vertrokken.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be