Duinrell

Politie grijpt weer in bij vechtpartij in Tikibad Duinrell

05-01-2017, 10.31 uur | Reacties

In het Tikibad van Duinrell heeft woensdagavond opnieuw een vechtpartij plaatsgevonden. Medewerkers en bezoekers van het overdekte zwemparadijs gingen met elkaar op de vuist. De politie heeft één vechtersbaas aangehouden.

Personeelsleden hadden vijf badgasten gesommeerd om het Tikibad te verlaten na het "schenden van de huisregels", vertelt een woordvoerder van het Wassenaarse attractiepark aan Looopings. Vervolgens werd er gevochten bij de kleedkamers.


ZIE OOK: Attractiepark Duinrell sluit Tikibad na massale vechtpartij

"Een groep meiden beleefde angstige minuten", vertelt een ooggetuige op social media. "De beveiliging hapert daar aan alle kanten."

In augustus en oktober vorig jaar werd er ook al gevochten in het Tikibad. De voorlichter ontkent dat Duinrell meer last heeft van agressieve bezoekers dan andere parken. "We hanteren een zerotolerancebeleid en elk incident is vervelend, maar met honderdduizenden gasten per jaar is onenigheid helaas niet 100 procent te voorkomen."

Vanaf aanstaande maandag is het Tikibad drie weken gesloten voor een grote onderhoudsbeurt. Op zaterdag 28 januari gaan de poorten weer open.

ZIE OOK: Twee aanhoudingen na vechtpartij bij Tikibad in Duinrell

Reacties