Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-wippers: 'We hebben het heel netjes gedaan'

04-01-2017, 20.28 uur

De acteurs uit de beruchte Walibi-pornofilm zijn heel netjes te werk gegaan. Dat beweert acteur Gekke Petertje in een video van website GeenStijl. "We maken het altijd netjes schoon", vertelt hij. "En we letten ook op kinderen."

Petertje figureert als presentator in de pikante video, die afgelopen herfst is opgenomen in het pretpark. "Zolang ik geen blauw oog heb van een vader en ik ben het park niet uitgegooid, betekent het dat het goed gelukt is en dat we veilig hebben kunnen filmen."

Actrice Ivy Passion beaamt dat. Ze is in de controversiële film te zien terwijl ze zich laat nemen in het reuzenrad van Walibi. "We waren heel discreet", zegt ze. "We hebben gezorgd dat er geen kinderen in beeld kwamen."

Petertje heeft vandaag een bloemetje afgeleverd bij Walibi Holland. Het boeket werd in ontvangst genomen door een beveiliger.

Vanochtend bood producent Kim Holland al uitgebreid haar excuses aan voor de erotische waaghalzerij. Het attractiepark heeft nog geen beslissing genomen over eventuele juridische stappen tegen de filmmakers.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be