Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling experimenteert met nieuwe informatieborden over gesloten attracties

04-01-2017, 23.07 uurBeeld: Jeroen Schulz

De Efteling heeft nieuwe manieren gevonden om bezoekers te informeren over gesloten attracties. Op een bord bij de hoofdingang staat sinds vandaag aangegeven of de buitenachtbanen in het pretpark waarschijnlijk wel of niet opengaan.

De maatregel volgt nadat er laatst massaal geklaagd werd toen rollercoasters als de Python, Joris en de Draak en Baron 1898 dagenlang gesloten waren vanwege de kou. "We kregen toen meer klachten dan gewoonlijk", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Daarom willen we de communicatie voor onze gasten nu verbeteren."

Onderdeel daarvan is de nieuwe indicatie bij de entree. De afgelopen jaren bleef het bord vaak leeg, ook als attracties gesloten bleven. Vandaag was op het bord te lezen: "Wij verwachten dat vandaag vrijwel alle buitenachtbanen open zijn." Een voorlichtster benadrukt dat specifieke informatie te vinden is in de officiële Efteling-app.

Ook op de Efteling-website staat voortaan duidelijker aangegeven of de buitenachtbanen in bedrijf zullen zijn. De pagina met informatie over onderhoudsbeurten bevat nu een speciaal actueel informatieblokje dat dagelijks om 09.00 uur wordt aangepast.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be