Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling viert start van jubileumjaar 2017 met nieuw jubileumlied

01-01-2017, 17.31 uurBeeld: Nick Jespers

Het 65-jarig bestaan van de Efteling wordt nu al gevierd. Ter gelegenheid van het jubileumjaar 2017 heeft het pretpark een speciaal lied uitgebracht, gezongen door Lucia Ciel. 'Een Wereld die je Blijft Verwonderen' werd vannacht, tijdens de jaarwisseling, voor het eerst ten gehore gebracht.

Het nummer staat ook als filmpje op YouTube. In de videoclip komen historische foto's en video's voorbij. Sommige beelden zijn ingestuurd door bezoekers.

Het refrein bestaat uit de zinnen: "Een gloednieuwe feestdag breekt telkens weer aan, trompetten weerklinken tot ver hier vandaan. De Wereld vol Wonderen laat jou nooit meer gaan, hier weet je zeker dat sprookjes bestaan."

Het uitbrengen van een lied in een jubileumjaar is inmiddels een traditie voor de Efteling. De vijftigste verjaardag werd in 2002 gevierd met de meezinger 'Ding Dong Dingeling'. Vijf jaar geleden, in 2012, schakelde men V.O.F. de Kunst-zanger Nol Havens in voor het nummer 'Alles kan, alles mag in de Efteling'.

De Efteling bestaat 65 jaar op 31 mei. Komende zomer openen vakantiepark Loonsche Land en de nieuwe attractie Symbolica.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be