Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling-vuurwerk tijdens jaarwisseling gaat de mist in

01-01-2017, 14.52 uurBeeld: Eric Rovers

Het grote oud en nieuw-vuurwerk in de Efteling is uitgelopen op een domper. Wat het hoogtepunt van het nieuwjaarsfeest in het pretpark had moeten worden, ging zaterdagavond volledig de mist in. Letterlijk, want door de dichte mist waren de vuurpijlen nauwelijks te zien.

Er werden op twee plekken vuurwerkshows gehouden: bij Aquanura en bij de Gondoletta. "De eerste paar seconden zagen we nog vuurwerk", vertelt een bezoeker aan Looopings. "Maar na een paar knallen bleven de kruitdampen hangen en zagen we alleen nog wazige lichtflitsen."

Het oud en nieuw-feest in de Efteling was volledig uitverkocht. Kaartjes kostten 38,50 euro per stuk. Het attractiepark was open tot 01.00 uur, de attracties zelf sloten eerder.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be