Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling deelt vrijkaartjes uit na klachten over gesloten achtbanen

30-12-2016, 19.48 uur

Een meevaller voor teleurgestelde Efteling-bezoekers. Het pretpark heeft vrijkaartjes uitgedeeld ter compensatie van achtbanen die vanwege de kou gesloten zijn. Wie afgelopen donderdag een klacht indiende, kreeg een gratis toegangskaartje.

Joris en de Draak, de Python, Baron 1898 en de Bobbaan waren donderdag geruime tijd of de hele dag buiten gebruik. Op de website van de Efteling staat dat de attracties gesloten kunnen zijn bij slecht weer.

"Maar de vrieskou van donderdag kwam vrij onverwacht", vertelt een woordvoerster aan het BD. "Mensen hadden er niet op kunnen rekenen. Bovendien waren veel bezoekers pas laat in het park, doordat er erg veel file stond."

De voorlichtster geeft toe dat er zonder de vier rollercoasters weinig te beleven valt voor waaghalzen. "We kregen een stuk meer klachten dan normaal. Voor de echte thrillseekers was er niet zo veel aan gisteren. Om hen tegemoet te komen, kregen mensen die zich vroeg op de dag bij ons meldden een vrijkaartje voor een andere keer."

Vandaag waren de Python en Joris en de Draak dicht. De Bobbaan opende om 12.40 uur, Baron 1898 bleef gesloten tot 14.00 uur. Toch worden er nu geen vrijkaarten weggegeven, mede omdat het minder druk was. "En in principe kunnen bezoekers er zelf rekening mee houden."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be