Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Meisje (6) gewond bij ongeluk in Italiaans pretpark

30-12-2016, 17.40 uur

In het Italiaanse pretpark Gardaland is afgelopen week een 6-jarig meisje gewond geraakt toen ze uit een attractie werd geslingerd. Het slachtoffer vloog uit een molen met draaiende theekopjes. Ze kwam met een harde klap op de grond terecht, melden Italiaanse media.

Het ongeval vond plaats tijdens een ritje in Mr Ping's Noodle Surprise, een attractie uit 1993 gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides. Tot vorig jaar werd de molen Kaffeetassen genoemd.

Volgens ooggetuigen begon een vrouw plotseling te gillen dat haar dochter uit een bakje was gevallen. Vervolgens hebben medewerkers de ride stilgezet. Het meisje moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het incident wordt nog onderzocht. Volgens een woordvoerder van Gardaland voldeed de attractie aan alle veiligheidseisen. Voorlopig staat de ride stil.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be